It seems we could not find this button our servers. Please contact support to resolve this issue.



  • I have a flic hub with 5 buttons connected. I have been using these buttons successfully with Alexa to trigger routines. I received 3 more buttons today and set them up with my hub, I then added Alexa triggers to each of the button presses but no matter what I do, Alexa will not discover the buttons.

    So far I have:

    • reset the hub
    • deleted the buttons and re-paired them
    • reset my router
    • deactivated the alexa skill, started discovery, reactivated it and ran discovery again
    • deleted and reinstalled the flic app

    After receiving some advice from the Flic subreddit, I attempted to pair the three buttons via bluetooth and found that each of them received the same error..

    "It seems we could not find this button our servers. Please contact support to resolve this issue." followed by a code to provide support.

    This happened with all three new buttons. I then attempted to pair my current buttons via bluetooth and they worked fine, they were also correctly identified by Alexa.

    My assumption is that my buttons haven't been 'activated' and therefore are unrecognisable as Flic buttons via their server. They pair with my hub just fine but Alexa still doesn't recognise them.

    Here are the error codes I received for each button: https://imgur.com/a/pEXdS7R

    I'd appreciate if someone from support can rectify this issue asap as my buttons which I already waited a month for are useless right now. Thank you in advance.


  • FlicTeam

    @MajorTingz please try again now


Log in to reply